Dessverre har 2DS kun én høyttaler sammenlignet med

junho 27, 2013

Nintendo 2ds Review

canada goose norge Det var bare et spørsmål om tid før Nintendo ga canada goose norge ut en budsjettversjon av sin populære Nintendo 3DS-konsoll, men få ventet at den skulle komme i form av 2DS. canada goose norge

canada goose outlet norge Som navnet antyder, canada goose jakke dame er den canada goose jakke herre brillerfrie canada goose salg 3D-en som gjorde 3DS så unik, fjernet, slik at du kan spille 3DS-spill i 2D. Dette kan virke som canada goose outlet et steg bakover, men konsolldesignet gjør det mulig å selge for langt mindre enn tidligere modeller, og mange spillere (ikke oss selvsagt) tok aldri 3D-effekten på den opprinnelige enheten. canada goose outlet norge

canada goose norge nettbutikk ekte Tapet av clam shell hengsel kommer som et slag for fans av den opprinnelige 3DS design, men den nye kileformen er mer behagelig å holde. De nederste hjørnene sitter tett i midten av håndflatene canada goose victoria parka dine, og sirkelknappen og ABXY-knappene er perfekt posisjonert for å ligge direkte under tommelen. På samme måte er utløserknappene canada goose victoria nå mye canada goose outlet lettere å nå enn før, da canada goose jakke de ligger mer naturlig under indeksfingrene sammenlignet med krampfremkallende form av den opprinnelige 3DS. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose importør norge Det matte plastchassiset er langt fra de elegante konturene til Nintendos tidligere budsjetthåndhold, den nydelige DS Lite, men den er mer egnet til å bli kastet rundt i en ryggsekk enn canada goose dame andre medlemmer av 3DS-familien. Vi trodde alltid at 3DS var litt skjør å bære rundt i vesken vår uten sak, men vi har ingen slike kvalme om 2DS ‘tøffe eksteriør. canada goose importør norge

canada goose norge forhandler Toppskjermbildet er også beskyttet av et tøft plastdeksel som sitter flush til konsollen. Den eneste sårbare delen av 2DS er den nedre berøringsskjermen. Dette må stå utelatt for å kunne bruke det, men det er spesielle tilfeller canada goose jakker dame tilgjengelig ($ 10.00 17.99 på eBay / Amazon) hvis du er bekymret for at den blir riper. Å miste muslingeskallet betyr også at det ikke er noe lokk for å automatisk sette konsoll i sovemodus, så inkluderte Nintendo en ny glidebryter nederst i høyre hjørne av konsollen for å slå av skjermene hvis du canada goose trillium må stoppe midtspillet. Det stemmer ikke helt med bekvemmeligheten ved å snappe lokket stengt på 3DS, men det er anstendig arbeid rundt. canada goose norge forhandler

canada goose i norge Ellers er 2DS svært lik 3D-kolleger. Den har de samme skjermdimensjonene og oppløsningen som den opprinnelige 3DS (800×240 på den øverste 3,5in skjermen og 320×240 på den nedre 3-tommers berøringsskjermen), så spillene spiller nøyaktig det samme på hver enkelt, og det er bakoverkompatibelt med Nintendo s hele DS-katalogen. canada goose i norge

canada goose jakke oslo Med ikke hengslet for å komme i veien, er det nå et mindre canada goose gap mellom de to displayene, pluss knappene Cirkelbane, D og ABXY-knappene har alle blitt forhøyet til midten av konsollen. Start- og velgknappene har nå sine Egen dedikerte knapper også på høyre side over strømknappen, mens Home-knappen forblir midt i bunnen. Dessverre har 2DS kun én høyttaler sammenlignet med stereohøyttalerne som finnes på 3DS og 3DS XL, men du kan fortsatt få stereolyd ved å koble til canada goose herre et par hodetelefoner. canada goose jakke oslo

canada goose billig Stilen er plassert til høyre, og speiler posisjonen på 3DS XL. Det er litt slankere og høyere enn canada-goose-jakker 3DS XL-pekepennen, noe som gjør det litt enklere og canada goose jakker herre mer behagelig å holde, men det stemmer ikke helt med den fulle høyden på den utvidede 3DS-pennen canada goose billig.